AWS

Az AWS nyári menetrendje

Az AWS nyári menetrendje

Izgalmas hetek állnak a zenekar előtt.

A májusi lisszaboni verseny óta rengeteg dolog történt a fiúkkal, hasonló lendülettel telnek azóta is a napjaik. Rögtön egy héttel az Eurovízió után életük eddigi egyik legnagyobb koncertjét adták a Budapest Parkban, ahol többezer ember üvöltötte velük együtt a dalokat. Emellett folyamatosan és egyre gyorsuló tempóban zajlik a negyedik lemezük felvétele is: gyakorlatilag minden percüket dalírással és stúdiózással töltik. Az októberre tervezett új albumról egy friss szám hamarosan meg is jelenik, méghozzá egy klippel együtt, Hol voltál? címmel.

 

Vasárnap leforgattuk az új dalunk klipjét. Ősállat lesz! #aws #awsofficial #awszenekar #holvoltal

AWS Official (@awsofficial) által megosztott bejegyzés,

Közvetlenül ezután, július 18-án ismét különleges budapesti koncertet adnak, ezúttal a Barba Negra Trackben nyomnak egy önálló bulit, közben pedig teljes erővel robog a turnébusz a hazai nagy fesztiválok helyszínei között: ott lesznek a LeszFeszten, az EastFesten, a Campuson és a Fezenen (a teljes listáért irány a zenekar facebook oldala!). Augusztus elején eljön életük egy újabb nagy pillanata, gyerekkori álmuk valósul majd meg a né-metországi Wacken Open Air fellépésükkel, mely a világ egyik legnagyobb metálfesztiválja, és ahová az Eurovíziós döntőbe jutás napján hívták meg a srácokat, miután az egész versenyt végig-szurkolta értük a fesztivál stábja, facebook oldalukon is buzdítva a követőiket, hogy szavazzanak a magyar metálbandára.

Rendkívül izgalmas hónapok következnek, a már megszokott feszített tempóban, de panaszra semmi ok: az új album megjelenése után ősszel lemezbemutató turnét is tartanak: Budapestre és a vidéki klubokba is elviszik majd az új anyagot, így nem lesz alkalmuk unatkozni egy percet sem.

Google+