adal2018 aws adal a38

„Teljesen felbolygatta az életünket, de ettől függetlenül imádjuk”

„Teljesen felbolygatta az életünket, de ettől függetlenül imádjuk”

Még csak két hét telt el azóta, hogy az AWS megnyerte A Dal 2018 versenyét, de máris hatalmasat fordult a világ a fiúkkal, hiszen elképesztően sűrű időszak köszöntött az életükbe: számos interjú, felkérés és koncert tölti ki a zenekar napjait az elkövetkezendő hetekben és hónapokban. Pénteken az A38 Hajó színpadán léptek fel, ahová az M2 Petőfi TV is ellátogatott.

„Teljesen felbolygatta az életünket, de ettől függetlenül imádjuk”

- mesélte az együttes dobosa, Veress Áron. A fiúk a koncert után hajnalban Portugáliába utaztak, hogy elkészítsék az Eurovíziós kisfilmjüket. Bár sokan kérdezték a zenekartól, hogy Lisszabonba angolul viszik-e „Viszlát nyár” című dalukat, az AWS gitárosa, Brucker Bence elárulta, ilyen mértékű változtatást nem terveznek, csupán az énekszólamokban és az elosztásokon módosítanak egy kicsit, mivel Lisszabonban már csak hatan állhatnak majd színpadra.

A portugáliai forgatás után sem lassít a zenekar, március 17-én Londonba utaznak, ahol immár harmadik alkalommal lépnek fel. Az Eurovíziós Dalfesztivál végezetével pedig belevetik magukat a fesztiválszezonba, az őszi turnézásba és a dalírásba is, ugyanis az év végéig szeretnének kiadni egy új nagylemezt.

 

Google+