adal2018 maszkura és a tücsökraj hírességek drukkerek szurkolnak fodor imre

Fodor Imrét meggyőzte a Maszkura és a Tücsökraj szerelmes dala

Fodor Imrét meggyőzte a Maszkura és a Tücsökraj szerelmes dala

Fodor Imre, a Petőfi TV műsorvezetője szerint a „Nagybetűs szavak” című dalnak ott a helye A Dal 2018 döntőjében, mert egy jó szerelmes szám, amire mindig szükség van, ahogyan a szerelemre is.

Fodor Imre a Színház és Filmművészeti Egyetemen folytatott tanulmányait követően a tévézés világába vetette bele magát. Kipróbálhatta már tehetségét rendező asszisztensként, technikai rendezőként, de végül a kamera másik végén kötött ki. 2015 óta a Petőfi TV „Én vagyok itt” műsorvezetőjeként láthatjuk a képernyőn, melynek során különböző színházi előadásokról, filmekről, és koncertekről tudósít a nézőknek.

A Maszkura és a Tücsökraj zenekar megalakulása óta üde színfoltként van jelen a magyar zenei élet palettáján. Soul/hiphop stílusú zenéjük, szókimondó dalszövegeik és az egyedi hangzásuk rengeteg rajongót magával ragadott. Szinte minden évben megjelent egy nagylemezük, és számos koncertet adnak országszerte. A Dal színpada sem ismeretlen a zenekar számára, hiszen 2016-ban már megismerhettük őket. A formáció több éves munkája Fodor Imrét is meggyőzte, így A Dal 2018-as szériájának előadói, és persze dalai közül a „Nagybetűs szavak” mellett emelt szót:

Nagyon csípem a Maszkura és a Tücsökraj szövegeit, szeretem ezt a sírva vigadó, édesen bús világot. Ez egy szerelmes dal, egy szerelmi vallomás mégis van benne valami csendes melankólia. Lehet rá táncolni, sőt még meg is lehet pörgetni a partnert, de összebújva hallgatni is tökéletes.”

Imre adal.hu szerkesztőségén keresztül egy fontos gondolatát is megosztotta a nézőkkel:

Szeressétek a dalokat! Lehet, hogy furcsán hangzik, de hallgassátok meg őket úgy is, hogy behunyjátok a szemetek, mert ez nem az előadók, hanem a dalok versenye. Lehet, hogy nem is szimpatikus az előadó, mert nem jön be a stílusa vagy az, ahogyan táncol, de csukjátok be a szemetek és figyeljétek a dalt! Mert lehet, hogy az elér a szívetekhez, és előhoz egy szép vagy épp szomorú pillanatot, mosolyt vagy könnyet csal az arcotokra. Ha pedig így lesz, akkor az a dal már győzött!”

Google+