adal2018 nova prospect hírességek drukkerek szurkolnak depresszió halász ferenc

Sokakat megérinthet a Nova Prospect dala

Sokakat megérinthet a Nova Prospect dala

Halász Ferenc, a Depresszió zenekar énekese úgy gondolja, hogy azok a dalok tudnak a legjobban érvényesülni, amik kilógnak a sorból és képesek valami érdekeset, valami pluszt adni a nézőknek. Márpedig ez megvan a Nova Prospect „Vigyázó” című dalában, így nagy eséllyel indul az ország legjobb dala címért.

A négytagú Depresszió zenekar 2000-ben történt megalakulásuk óta Magyarország egyik legismertebb rock/metál együttesévé nőtte ki magát. Már rögtön az első évben felvették az első nagylemezüket, és azóta sincs megállás. 8 nagylemezt, 22 videóklipet, válogatás-, koncert- és kislemezt, sőt még 4 DVD-t is kiadtak már. A négyszeres arany és egyszeres platinalemezes együttes több száz koncertet tudhat a háta mögött, a saját turnéjuk mellett pedig számos hazai fesztiválon is kiemelt előadóként léptek színpadra. A Dal közege sem ismeretlen a fiúk számára, hiszen 2014-ben a „Csak a zene” című számukkal robbantották fel a színpadot.

A Nova Prospect zenekar bár a modern hangzás érdekében más zenei hatásokat is vegyít a zenéjébe, de alapvetően szintén a rock/metál stílust képviseli. Éppen ezért nem meglepő, hogy mellettük nekik drukkol Halász Ferenc is, aki szerint itt volt az ideje, hogy egy női énekessel kiálló rock csapat vigyen színt A Dal műsorába.

A Depressziót azonban nemcsak az azonos zenei stílus, hanem az elmúlt évek közös munkája is összeköti a Nova Prospect zenekarral, akik vendégelőadóként léptek fel a fiúk turnéján. Az előadások során nagyon megfogta a fiúkat Gabi csodás énekhangja, ezért felkérték, hogy az egyik dalukban is énekeljen.

Szerintem nagyon jól sikerült az együttműködés és érdekes volt egy Depresszió dalban női éneket hallani. Ez lett az egyik személyes kedvencem az albumról.” – fogalmazott a Depresszió zenekar egyik tagja.

Ferenc véleménye szerint a „Vigyázó” a Nova Prospect szelídebb oldalát mutatja meg a nézőknek, és kellemes élményt fog nyújtani mindazok számára, akik esetleg csak elvétve hallgatnak rock zenét. Sőt, úgy gondolja, hogy ez a dal tökéletes bevezető lehet azoknak, akik még csak most barátkoznak ezzel a stílussal. Szerinte a dal sokakat megérinthet a fogós refrénnek és az érzelemgazdag előadásmódnak köszönhetően.

Végezetül arra kéri a nézőket, hogy legyenek nyitottak az érdekes és fajsúlyos produkcióra, mint a Nova, mert lehet, hogy sokkal többet fognak kapni az érzelmileg tartalmasabb daloktól!

Google+