adal2018 dánielfy gergely drukkerek lipcsei betta híresség szurkol

„Gergő dalában mindenki magára ismerhet!”

„Gergő dalában mindenki magára ismerhet!”

Ezt gondolja Lipcsei Betta Dánielfy Gergely versenydaláról. A magyar modell, szépségkirálynő és televíziós műsorvezető szerint ugyanis Gergő „Azt mondtad” című szerzeménye érdemes arra, hogy megnyerje A Dal 2018-at.

Lipcsei Betta Szarvason született. 15 éves korában kezdett el modellkedni. Első komolyabb sikere a Fej vagy írás című magyar film volt, amelyben Görög Zita húgát játszotta. Később a Rózsaszín sajt című filmben kapott szerepet, amelyben Bezerédi Zoltán egyik ifjú kedvesét játszotta. Számos komoly márkát képviselt modellként. 2011-ben elnyerte a Miss Universe Hungary címet, ezzel Magyarország legszebb lánya lett ebben az évben.  Mivel Betta nagy focirajongó, sportműsorvezető szeretett volna lenni: ezt az álmát is valóra váltotta, dolgozott a Sport TV-nél, napjainkban pedig az M4 Sport műsorait vezeti. Másik nagy kedvence a zene. Bár nem énekel, nagyon szereti a szép dalokat, idén Dánielfy Gergő szerzeménye vált a kedvencévé.

 


Dánielfy Gergelyhez is közel áll a sport. Nyolc évesen kezdett kosarazni, és tizenkét évesen már a csapat kapitánya volt. A sport után a színészkedés töltötte ki mindennapjait, az éneklés világába pedig 15 éves korában cseppent. Emellett gitározni, zongorázni, szaxofonozni, sőt klarinétozni is tanult.

Betta adal.hu-nak így fogalmazott Dánielfy Gergelyről:

Az Azt mondtad című dala a kedvencem. A szöveg és a dallam is egyből megfogott. Nagyon szeretem az ilyen, romantikus hangulatú dalokat. Ahogy hallgatom, egy teljesen más világba repít. Gergely hangja nagyon illik ehhez a stílushoz. Én már akkor is neki szurkoltam, amikor korábban egy tehetségkutatóban szerepelt.  Gergely ugyan még nagyon fiatal, mégis nagyon mély érzelmeket ad át énekével és dalával. Úgy érzem, mindenki magára ismerhet dalaiban, ha azokat levetíti saját emlékeire.”

Google+