adal2018 heincz gábor biga hírességek drukkerek szurkolnak Punnany Massif Wolfie

BIGA-nak szurkol Wolfie

BIGA-nak szurkol Wolfie

Farkas Roland, ismertebb nevén Wolfie, a Punnany Massif alapító tagja, egyértelműen Heincz Gábor BIGA "Good Vibez" című dala mellett teszi le a voksát. Hogy szerinte mi ennek a dalnak az üzenete, és hogy miért lehet akár külföldön is sikeres, szerkesztőségünknek elárulta.

Heincz Gábor BIGA nem először verseng A Dal színpadán. 2012-ben a "Learning to let go" című szerzeményével már bekerült a döntőbe, sőt ugyanebben az évben a legjátszottabb rádióslágernek is választották ezt a dalát.

Amikor először hallottam a "Learning to let go" című dalát, akkor sokáig abban a hitben voltam, hogy ez egy külföldi dal" – mesélte Wolfie első benyomásáról. 

Kevés olyan magyar előadó van, mint Gábor, aki úgy tud angolul énekelni, hogy egyáltalán nem érezni rajta az akcentust."

Wolfie és Gábor azóta barátok lettek, nyomon követik egymás munkásságát. A Punnany Massif slágereinek szövegírója pedig úgy látja, BIGA "Good Vibez" című dala, végre azt az elismerést hozhatja barátjának, amit megérdemel.

 

 

Fantasztikus énekes és gitáros. Szerintem Magyarországon, a pop szcénában, ő az egyik olyan előadó, aki sokkalta tehetségesebb annál, mint ahol most tart a pályafutása a zenekarával."

 

Aki pedig jól ért angolul, némi humoros kritikát is kiolvashat a "Good Vibez" szövegében, amivel Wolfie szerint BIGA épp a popzenei világnak tart tükröt.
 

A Good Vibez című dalának a szövege a popszakmának ad egy kis fricskát, hiszen úgy beszél a könnyűzenei előadóművészet manírjairól és a maszkjairól, hogy húsbavágóan igazat mond, de mégis megmarad egy nagyon kellemes hangzású dalnak."

Google+