adal2018 gulyás roland hírességek drukkerek szurkolnak csitári gergely

A hangzás és a szöveg tipikusan a mai trendekre íródott

A hangzás és a szöveg tipikusan a mai trendekre íródott

Ezért szurkol Gulyás Roland H Y P N O T I Z E D című dalának A Dal 2018-ban Csitári Gergely. A Petőfi TV műsorvezetője a nézőket is arra bíztatja, hogy szavazzanak Roland dalára.

Szinte még csak most indult el Gulyás Roland zenei karrierje egy tehetségkutatónak köszönhetően, de máris versenybe szállt A Dal 2018-ban.

Ráadásul egy nagyon friss, fiatalos pop szerzeménnyel teszi mindezt. Bár Roland már most is majdnem 9000 fős követőtáborral rendelkezik a közösségi médiában, még ismertebbé válhat a neve a következő időszakban A Dal műsornak köszönhetően.

A fiatal énekes szurkolótáborához tartozik Csitári Gergely is. Csiti korábban válogatott focista szeretett volna lenni, majd a modell szakmába is belekóstolt, végül mégis az lett az álma, hogy műsorvezető legyen. Tévés pályája elején az M2 Petőfi TV szerkesztőjeként dolgozott, de mára már az Én vagyok itt műsorvezetőjeként állja meg a helyét.

Roland H Y P N O T I Z E D című daláról elismerően nyilatkozott a műsorvezető:

Nekem azért lett az egyik kedvencem a H Y P N O T I Z E D, mert egy olyan dal, ami már az elejétől húz magával, első hallásra slágergyanús! Vannak olyan nagy dalok, amiket sokszor kell meghallgatni, hogy slágerként csengjen a fülemben, de ez egyből magával ragadott! Nagyon tetszenek benne a hangszínváltások. A hangzás és a szöveg tipikusan a mai trendekre íródott, ezért szerintem sokan könnyen tudnak majd vele azonosulni, ezért lehet 2018 egyik nagy slágere!”

A lelkes műsorvezető adott Rolandnak is pár tippet:

Ha Roland színpadra tudja vinni azt a fiatalos, elsöprő és modern életérzést, amit a  H Y P N O T I Z E D képvisel, akkor biztosan nagy sikere lesz! Mindemellett nyugodtan vesse be minden sármját, mert  akkor biztosan megtörténik az a bizonyos hipnotizálás!”

Gergely a nézőket pedig arra bíztatja, hogy nézzék A Dal 2018 műsorát, nehogy lemaradjanak egy új zenei csillag születéséről.

Google+